Steaky a maso

Steaky a masoOvěřeno

Program
Kurz přípravy steaků z argentinské svíčkové je vhodný pro každého správného masožrouta. Ti nejlepší šéfkuchaři poodhalí všechny tipy a triky, jak na různé úpravy tohoto druhu masa. Nezůstane však jen u masa, ale dostane se i na přípravu příloh, omáček a sladké tečky. Tento gurmánský zážitek udělá z každého toho největšího profíka na maso!
Jaké menu se bude připravovat?
• Carpaccio ze špičky s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu
• Steak ze středu s omáčkou z červeného vína, batátové pyré, hráškové výhonky
• Zprudka restované nudle z palce (část svíčkové) se zázvorem, chilli, pórkem a sojovými klíčky
• Grilovaný ananas s karamelem
Co by měl každý chlapák před kurzem vědět?
Součástí kurzu jsou i všechny suroviny, takže není třeba se o nic starat. Navíc si každý účastnik může zakoupit nealkoholické či mírně alkoholické nápoje.  

Město: Praha

Počet osob: 1

Doba trvání: 3 – 3,5 hodiny

Specifikace: Steaky I. z argentinské svíčkové

Dárkové balení zdarma

Poukaz na vybraný zážitek dostanete v parádním dárkovém balení, které můžete rovnou předat obdarovanému.

Platnost 12 měsíců

Výměna zdarma

Dárkové balení

Okamžitě v emailu

Koupit na Adrop.cz